nuffnang ad

Saturday, 24 November 2012

Follower yang ke-100 !

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, skang follower dah capai 100 orang. Ye,tahu. Memang sikit. kau orang jangan la nak bandingkan follower azie ngan follower fatin liyana,hanis zalikha,yuyu zulaikha tu. Diorang tu dah konpem2 blogger hebattttt . -,-

Lagipon,azie baru start berblogging. First post 28/9/2012. Tajuk newbie tu. Dari yang sikit2 ni lah jadi banyak,ye dak? :)

Follower azie yang ke-100 ni ialah Niena Sofea.

haaa. tu dia niena sofea. azie da bulatkan warna ijau. knape ijau? suke ati. :p

Alang2 tu,meh lah nak bagi review sikit. hiks3


haaa. Tu header cik blogger. Dah nampak kan ke'pink'an header tu? and azie rase semua dah boleh agak the theme for her whole blog warna apa,kan? anak mak kiah,mak eton,mak zainab ni kan sume pandai2. :)

Blogger ni dah kira famous sbenarnya,tak macam azie. Akak niena ni pernah ada follower 1k lebey tapi disebabkan ada masalah sikit,follower dia jadi 400 lebey je skang. Sedey betul. Ye lah. Penat2 kumpul follower,tetibe hilang macam tu je. Tapi takpe kak niena. Pasni kumpul balik,ok? ^^!

hah! lagi satu. sape2 yang memang sukeeeeeee join Giveaway, memang WAJIB terjah blog kak niena sebab masuk je blog kak niena, engkorang akan nampak besarrrrrrr punye segmen GA. banyak gilosssss ok. sila join! :)




12 comments:

  1. congratz!! keep it up!!
    follow sini sebab nak jadi follower 102. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboihh. bagus betul. nanti,azie singgah ur blog ye. :)

      Delete
  2. Thanks dear .. I appreciate that .. Keep supporting my blog ya .. ^.^

    Dun worry , if rajin blogwalking , rmai lah follower tu nanti .. Jgn lpe join GA akk jugk .. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam. time cuti ni jelah ade peluang BW. tak lame lagi,sambung sem 2 dah susah. sikit. :)

      Delete
  3. wow... okayla tu.. congratulation tu you.. tapi sye punya baru je mencecah 17 followers :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. azie punye dulu pun sikit jugak. tapi lepas join GA n segmen,alhamdulillah meningkat. :)
      link blog mane? nak follow. :)

      Delete
  4. tahniah :)


    # Jom kita sama-sama memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu. in sha Allah ade mase azie join. :) nak2 ade adiah menarik tu. hihi.

      Delete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^