nuffnang ad

Thursday, 22 November 2012

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran"

Assalamualaikum.

hai,annyeong,hello,salam sejahtera. apa lagi? 
ok,pada waktu petang yang hening dan damai  hari ini *mesti cg bm azie bangga ni,ayat bm A+++ punye* ,azie nak join satu lagi segmen GA oleh blogger buasirotak . hoi. jangan lah tanye azie kenapa nama blog tu lain macam,tu bukan blog azie pon. otak dia ade buasir kot,nak buat macam mana kan? 

ok,sebelum buasir blogger tu berjangkit kat otak azie yang bersih berkilat ni,azie nak tepek banner ni dulu.


dah habis tepek banner,nak letak entry kegemaran azie pulak,okayh~

entry kegemaran: 
http://buasirotak.blogspot.com/2012/04/lelaki-dan-wanita-sangat-berbeza.html

sebab:
sebab pertama opkos la sebab entry ni best! :D lepas bace entry ni,memang betul,tepat lagi jitu apa yang encik buasirotak tu cakap especially part apa yang wanita mahu daripada lelaki. Memang betul pon,semua makhluk atas bumi yang bernama wanita, termasuklah mak jemah, mak limah, mak nyah,pondan  dan segala mak2 lagi,semua nak bf diorang Bersifat romantik, sentiasa mengambil berat dan caring even pada benda2 yg kecil dan remeh. Azie ambik satu point je,tapi sbenarnya semua 12 point tu. wanita kan tamak bin haloba. *asal azie cakap macam azie ni lelaki, aiyoyo amma appa dey tambi,nak capati! *


p/s: encik buasirotak yang ensem, sila bagi pend 16 G kat saya,kalau nak idup. :) *kidding! :p*

6 comments:

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^