nuffnang ad

Wednesday, 28 November 2012

Harimau Malaya kembali mengaum !

Assalamualaikum.


azie rasa itu berkemungkinan jadi tajuk akhbar untuk esok, sebab malam tadi, Malaysia telah membenamkan Laos dengan 4-1 ! tajuk tempoh hari Harimau Malaya Menguap,kan? tapi malam ni,harimau dah kembali mengaum dan harap2 ngauman ini tak berhenti setakat ni je. Tolong. Tolong jangan kecewakan rakyat Malaysia.

keputusan

Penjaring gol :

Malaysia : 1) Safiq Rahim (15')
                2) Safee Sali (66')
                3) Wan Zack Haikal (75')
                4) Khyril Muhaimeen (79')

Laos: 1) Khonesavanh (39')



Walaupun pada separuh masa pertama tu,azie rasa geram giler sebab Malaysia macam nampak lembik je,tak mampu nak dapat lebih daripada 1 gol,tapi nasib baik separuh masa kedua tu, Malaysia mampu sumbatkan gol demi gol. Maybe diorang dah sedar,cara permainan diorang tu buatkan peminat rasa geram ya amat, hamik kau, terus sumbat 3 gol time separuh masa kedua. ;) 


kedudukan Malaysia

Harap2 Malaysia akan dapat tingkatkan gaya permainan tu pada hari Sabtu ni untuk lawan Indon. Sedih lah. Azie tak boleh nak tengok perlawanan pnting tu sebab pukul 10:30 malam tu, dah nak balik ke UiTM P.Alam. :'( Kan best,kalau dalam bas tu, boleh tengok perlawanan tu. hurmm.

Buat siapa2 yang nak mengikuti perkembangan Piala Suzuki ni, boleh pegi kat Wikipedia ni.



p/s: kalau si nazmi ada, azie rasa malaysia mampu sumbat lagi banyak gol. Walaupun muda,berbakat.

4 comments:

  1. assalam..eh2..dok uitm palam jugak k?? hehe.. ana pon kat sna ^__^

    ReplyDelete
  2. @kyo_9
    sebab rajagobal tak panggil. walhal, kelab si nazmi tu boley je nak lepaskan. :(

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^