nuffnang ad

Tuesday, 13 November 2012

Wordless Wednesday

ok. harini takde nak cakap banyak. asyik azie je cakap,meh kite suruh gambar plak bercakap. :)



dari kiri : mak,abah,and budak paling cantik  poyo.



peace ! azie pakse abah buat peace,tapi dye taknak buat. takut hilang ke'macho'an beliau,mungkin?




dari kiri : azie,tok yang kusayang ! <3
yang ni pon azie pakse tok azie buat peace. hengkau tengok tangan tok azie. tengah buat peace beb. mael lambong pon sorok muka tengok peace unik tok azie~


aucakkk ! ni gambar sape ntah suh tepek sekali. azie kesian, makanya,azie tolong tepek. btw, manusia ni tak pakai spek pon,saje menggedik pakai spek ayahnya. ;)



yang ni,takde keja. saja menggatal nak post gambar cincin kahwin azie mak. azie pakai time raya haji aritu,tapi tak pulang2 kan lagi. hehe


amacam? bijak tak ? gambar boleh bercakap kauuuuu~

No comments:

Post a Comment

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^