nuffnang ad

Thursday, 20 December 2012

Happy Belated Birthday Syu !!

Assalamualaikum.

Okayh. Entry ini memang khas untuk housemate azie ,iaitu *ayat skema nak mampuih* Nurul Syuhada binti Sulaiman ! Birthday syu dah lama sebenarnya. 16/12/2012 hari tu tapi disebabkan azie buat-buat  busy, arini baru sempat nak wish kat blog ni.

Entry hari yang paling letih tu ,azie ada mention pergi Giant kan? sebenarnya nak pergi beli hadiah untuk birthday girl ni la. hihi. Disebabkan nak beli hadiah, sanggup tau redah hujan,pastu kena kepit pintu bas otometik. tsk. tsk. T_T  Syu,sila hargai hadiah kitorang tu. Sila gantung di tempat yang tertinggi dalam wardrobe anda,ye.

Oh,lupe nak bagitau, azie and housemate kongsi duit beli baju and shawl untuk sparta syu ni. Nak beli baju tu punye la pening. Ye la, 5 orang kan, taste tak sama. masing2 cakap baju pilihan diorang tu cantik. Azie cakap yang tu cantik, housemate lain cakap tak cantik. Housemate cakap baju tu cantik,azie pulak tak berkenan. Dah tu acano? Asyik keluar masuk kedai la jawabnya~ Akhirnya, hanim pilih satu baju biru and we all *omputih u'olss* pon decide nak beli baju tu. Dah penat keluar masuk kedai.

eh eh. lupe sekali lagi. Dasar nyanyuk azie ni. Sepatutnye tepek gambar birthday girl dulu baru lah nak membebel,ye dak? Nah ini dia, azie mempersembahkan..........SYU !

birthday girl! 

azie and housemate. yang atas sekali tu birthday girl. cantik pulak susunan. :D
syu ni blogger jugak tau, tapi lagi otai daripada azie la. azie baru setahun jagung dalam dunia blog ni. sila terjah blog syu ni sekarang ! :)

last but not least, doodle untuk syu! walaupun tak cantik,terima jugak!




No comments:

Post a Comment

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^