nuffnang ad

Sunday, 30 December 2012

Jadual baru. Yeay !

Assalamualaikum.

Students asasi kat UiTM Palam ni memang selalu tukar jadual. Sebab kami ni,students asasi sebenarnya menumpang je kat kampus ni. Bangunan asasi pon tak siap lagi. sobs sobs. That's why jadual belajar kitorang bergantung kepada budak degree and diploma.

Kalau budak degree and diploma cuti, paling lambat students asasi akan balik pukul 6:20 petang. Tapi kalau budak degree and diploma ada, kitorang terpaksa la balik lewat. Pak imam siap2 nak azan maghrib,kitorang baru sibuk nak siap2 kemas buku nak balik kolej kediaman. Kadang2 ada kelas malam sampai pukul 10:30 malam tau. Nama pon menumpang kan. *ayat touching*

Tapi, alhamdulillah dah ada jadual baru. yeay! Jadual dulu giler kejam. Hari isnin and khamis, start kelas pukul 8:30 pagi tapi abis pukul 6:20 , 7:20. Hari jumaat pulak, kelas pagi pukul 8:30-10:30 pagi sekali pastu sambung plak pukul 5:30-7:30. Mesti ada yang pikir, "Hek eleh azie ni. ok la tu 2 kelas je ari jumaat. Nak kecoh plak" azie bukannya apa, malas la nak daki tangga maut tu. Penat gilosss turun nek tangga tu.


Yang kotak purple tu library kat PSB tingkat 5. Bangunan tingi2 warna oren tu lah kolej kodiaman pelajar asasi perempuan. Kau tengok. Larat ke nak ulang alik pergi kelas tiap2 ari kalau tangga tinggi cenggitu. -,- Tangga tu ada anak tangga 200++. Orang kata 284,tapi tak pulak azie rajin nak kira satu2. Hoi, tengah letih lepas abis kelas,ingat rajin ke nak kira?

Eh cop, ni entry nak cite pasal jadual kan. Asal banyak cite pasal tangga maut/batu caves/kejayaan tu? back to topic, ni jadual azie yang dulu :


Ni pulak jadual yang baru. :D *sengih lebar2 macam buat iklan gigi darlie*


Isnin dah balik awal and hari khamis ada banyak gap. yeay! :D Hari jumaat pon lecture math dah anjak ke depan,pukul 10:30-12:30 .

10 comments:

  1. ohh ini ler tangga maut tu...ramai gak student puncak alam kawan sis...tp xtebayang tangganyer sebegini skali hhehehee..

    do visit n follow blog sis ok
    http://myaleo.blogspot.com/2012/12/wedding-mima-fariz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tangga yang mengancam. >.<

      orait,nanti azie singgah ye,sis~ :D

      Delete
  2. done flw..jmput ke blog sy n flw skali :)
    http://mimque.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah azrul. nanti azie tinggalkan tapak kaki ye kat blog awak. :)

      Delete
  3. kurus la kalau belajar at Asasi ni,,hehe
    good luck dik (^___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kurus? mitos je semua tu kak. takde maknanya kurus. sebab lepas je daki tangga tu, terus serbu kafe. pergi melantak,sebab penat sangat. hahaha~

      Delete
  4. tQ akak. rse syok sgt bc blog akk,byk sgt maklumat utk org yg baru nk masuk ni ~.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome dik~
      bagus2.gune maklumat tu nanti kat palam hihi.gudluck! :D

      Delete
  5. why ireland punye jadual tak cenggini sobs

    ReplyDelete
  6. tangga maut- perh, nk practise jd sprinter ke ap. haa

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^