nuffnang ad

Monday, 10 December 2012

Le Lanun Ranggi Contest

Assalamualaikum.

jom join segmen. First time azie join segmen macam ni. Sebelum ni banyak join yang nak tingkatkan followers je. Kali ni tingkatkan kreativiti plak. walopon tahu fail,tapi,tetap nak join!


nak join? boleh boleh boleh. klik sini.


okayh. epic fail tapi at least azie try. >.< kalau nak bace dialog2 yang lagi lawak dan gempak dan menarik kau memang daboom! silelah terjah blog hencik lanun tu ye. :)

26 comments:

  1. Hahahahah.. terbaikkkk.. terima kasih Miss Azieni sudi join contest saya.. nanti check nama dalam senarai peserta ya.. XD

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tenkiu hencik watercolour. join la jugak! :)

      Delete
  3. wahaha.. boley pulak tumpang aircon. -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya azie yang selalu buat camtu. hihi.

      Delete
  4. best2! mmg sengal.. hihi.. deno pun slalu gak mcm tu.. hehe... dtg dari segmen sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/12/le-lanun-ranggi-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? suke sangat tumpang2 aircond kat kedai tah mane2. hihi. nanti azie singgah ur blog,okayh. :)

      Delete
  5. hhehh..kesian perempuan tu terkena aje kan....mselim3

    saya datang dari segmen yang sama...kalu free sudi2 lah komen dialog saya pulak.

    http://mselim3.blogspot.com/2012/12/le-lanun-contest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. biar la dye terkena sekali skala~

      Delete
  6. salam..tahniah menjadi salah seorang pemenang peraduan ni

    ReplyDelete
  7. salam.. tahniah! tumpang aircond ni mmg selalu diamalkan oleh sy.. hahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam~ sep! kita serupaaaa~ peminat tegar aircond. haha. :D

      Delete
  8. hehe.. memang best.kalau tyme skola,lalu lalang bilik guru, ada aircond..syok! Tahniah yer...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~ betul2. pastu kalau cikgu mintak tolong,rajin je. sebab nak aircond. tak senonoh betul perangai~ hehe

      Delete
  9. biasa gak buat.. haha. kadang2 saje je pusing2 dalam kedai tu kalau ada promoter yang ikut belakang. ;P

    oh, tahniah dapat 1st place.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah~ yang tu best. saja kenakan promoter sambil2 rasa aircond. :D
      terima kasih haris~

      Delete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^