nuffnang ad

Tuesday, 25 December 2012

Menang Le Lanun Ranggi Contest !

Assalamualaikum.

Patut lah arini rasa gatal je tangan. ingatkan gatal sebab kena ulat gatal bulu,rupa-rupa nya,gatal sebab nak dapat hadiah! hihi. Alhamdulillah,azie menang contest hencik lanun yang azie join aritu. klik sini kalau nak tengok contest apa.

Tak sangka sebenarnya dapat menang.Alkisahnya,dah 2,3 hari tak dapat bukak blog sebab lupa nak bawak balik broadband,jadi tadi bila abah azie balik,terus cepat2 ambik broadband abah and cucuk kat laptop sebab nak tengok pemenang contest hencik lanun tu. ye lah, nak tengok dialog siapa yang menang. hasilnyaaaaaa~

ni print screen kat blog hencik lanun
dan in shaa Allah azie akan dapat hadiah-hadiah ni :

kalau hadiah tak sampai kat umah, meh kita pakat2 serang hencik lanun dengan bantuan Flying Duchman! :D



13 comments:

  1. Congrats ya ! Oh yeah , kalau tk smpai rumah , kitew serang dia !!! :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tenkiu! agagaga? anak beranak lady gaga kah? ;)

      Delete
  3. Replies
    1. tenkiu! eh eh. jangan jelez. taun depan kalau pakcik lanun tu buat lagi, join ek. :D

      Delete
  4. Congrats dear! :) Lepas ni minum air pun rasa best lain mcm je...hihi. :D

    Sis, awak tnye akak cara lukis tangan? Errrr...tak pndai la nak ajar. Akak pun pakai main lukis cincai2 je..ikut sedap tangan. huhu. Sorry dear. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kan. air kosong pon rasa sedap nanti. :D mug cantik punye pasal~
      o0o0~ cincai2 pon terbaikkkkk. jadi bentuk tangan. azie buat tangan bulat je. takde jari. muahahahaha~

      Delete
  5. Mug dah dihantar. Kalau tengok monitoring PosLaju, dah sampai dah pun.. koh koh koh.. sori ya sebab packaging tue memang serabut.. kah kah kah.. *jgn tayang alamat kat blog XD *

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^