nuffnang ad

Monday, 10 December 2012

Segmen : Pencarian Blogger Baru

esok cuti,so ingat nak buat sesi BW skit. hihi. jom join segmen akak niera yang kiut ni ! ;)


 jumlah follower sekarang: 144

syarat2 senang je:
1) ada follower tak lebih dari 1000
2) follow blog kak niera dan perwadah
3) letak banner
4) nyatakan jumlah follower sekarang
5 ) link kan ke blog kak niera

top refferal dapat adiah misteri uolss!

senang kan? just like 1 2 3 and done!

cop cop. tarikh last, 31/12/2012 :)

28 comments:

  1. sebab kata saya ensem saya komen :)

    ReplyDelete
  2. main folo-folo. :)

    http://nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. saja2 je untuk tambah follower sambil blogwalking kat blog orang tu. rizal pon boley la join. :)

      Delete
  4. dari segment sama.
    jom dtg k rumah sy lak. :)
    http://nuruliman723.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yang sama..done follow awak..jemput datang blog kite ye.. :)

    ReplyDelete
  6. jemput join:) http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  7. slm,,dri segmen same.done follow..follow balik k =D http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak ada 3 blog, azie tak tau nak follow yang mana,so i just follow blog coretanku. :)

      Delete
  8. blogwalking sini...dtg dr segmen yg sm...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. Assalamua'laikum , saya dari segmen yang sama :)dah follow awak . jom singgah sini > http://storymorryfarrah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru-by-aisyah.html . syukran :) Salam Ukhwah

    ReplyDelete
  10. Datang melawat dan follow group 6..
    Feel free to visit mine :)

    ReplyDelete
  11. Salam ,azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada94.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  12. dtg sini, dari segment yg sama. salam perkenalan...follow awak^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  13. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
    jom share ur 2012 memory..klik >>

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. great segmen tapi azie xde memori yang menarik kau memang daboom la taun ni. huhu

      Delete
  14. dari segmen sama..done follow sini.

    http://farahannur.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx follow. :) nanti azie singgah ur blog,ok?

      Delete
  15. [NEW UPDATE]
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

    UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  17. SALAM PERKENALAN!!
    masa utk menerjah kawan2 baru segmen ni. akak BW here n follow. feel free to visit, comment & follow me back at http://aetyhasteja.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html
    TQ ^_^

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^