nuffnang ad

Wednesday, 2 January 2013

Doodle freehair !

Assalamualaikum.

Huwarghhh. Mengantuk giler. Esok ada kuiz chem tapi bila buat latihan....erk.. otak jem! hafal equation jela. arap2 esok soklan senang2 je. Amiinn~

Dah habis hafal formula,tetiba tangan rasa gatal nak mendoodle. hihi. so nilah hasil doodle yang azie buat time orang lain tengah tidur bertemankan bantal busuk tak pernah basuh.

so, which colour is better? biru pink or pink ungu? 

p/s: cuba cari perbezaan doodle ni selain warna. lalallala~

hah! alang2 letak doodle yang azie buat ni kan,tetiba teringat doodle yang housemate azie buat. Dia suruh azie ajar, so azie ajar la. Tapi time tu azie tengah baca novel,so azie men-anaktiri-kan linda and just ajar gitu2 je.*tak senonoh punye perangai.muahahahha* tapi nasib baik linda ni jenis orang yang cepat tangkap apa yang azie ajar. Maka,inilah hasilnya..

Hamboihhh kau linda. Kemain ye rambut. Azie pon belum pandai lagi nak buat rambut gerbang2 macam tak shampoo setahun tu. Ni dah lawan tokey ni. >.<




5 comments:

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^