nuffnang ad

Friday, 4 January 2013

'' Segmen up follower dengan sepantas kilat II ''.

Assalamualaikum.

This time,azie nak join satu lagi segmen. Join segmen ni bertujuan untuk tingkatkan follower and kalau terjumpa blog2 yang best,kelakar dan guna ayat sempoi2 , azie akan letak dalam bloglist azie and baca bila blogger tu update.  Macam blog aujinz tu. :)

ni hah,bannernya~
' BELOM COBA, BELOM TAW ! '

salah satu syarat yang blogger anys nadhilah ni tetapkan. azie paling suka syarat ni! hee. :) boleh terjah blog ramai orang~

lepas korang follow blog dorang, korang post link entri korang pulak di blog mereka dan cakap lah korang dah follow mereka. so mereka akan follow anda kembali fair and square kan? saya follow awak, awak follow saya . perhatian ! ini adalah rule segmen untuk saling memberi support dan merapatkan hubungan antra geng2 blogger . jika anda tidak mahu, dia follow saya, saya follow dia kembali. tak payah la join k , nanti korang annoying pulak :) sory tapi kalau korang jenis baik hati . tunggu apa lagi ? hehe

tak rugi pon kalau join. :) nak join,klik banner okay.

18 comments:

  1. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari segmen yang sama...dah follow..harap follow balik...

    http://justiyxat.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  3. Same segmen..Done Follow..Follow me back ok..^_^

    http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    Jangan Buka Twitter Ketika'

    ReplyDelete
  4. http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  5. singgah dan dollow dari segmen yg sama

    http://www.sheeraya.my/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . done follow you . follow me back :) http://superwomanlifestories.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  7. Assalamulaikum..
    Bw dari segmen yang sama n done follow blog ni..
    selamat berkenalan..n hepi blogging
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat-ii.html

    ReplyDelete
  8. haha . settings dia salah . sekarang dah boleh komen :)

    ReplyDelete
  9. done follow here..thank you..=)

    ReplyDelete
  10. Hai , datang dari segmen sama .
    Done follow sini .

    http://naksusu.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  11. nak join ke tak nak join ke tak nak..hrrrmmm

    ReplyDelete
  12. Hai! Dari segmen sama. Done follow here!! Follow back?
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html
    p/s: Maaf lambat datang ;p

    ReplyDelete
  13. salam,dari segmen yang sama.I did follow you,then you hit me back..Ngee..follow me back dear..
    http://sazlinashaza.blogspot.com
    P/s:late comer ini nak minta mahaf..

    ReplyDelete
  14. salam , ,dtg dari segmen yg sama , ,salam perkenalan :)
    done follow you , ,follow me back k :)
    http://storymoryatin94.blogspot.com/2013/02/segmen-up-follower-dengan-sepantas-kilat.html?showComment=1360827941459#c897272956522789022

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^