nuffnang ad

Friday, 12 April 2013

Kerja part time !

Assalamualaikum.

Hai. Dah lama azie tak buka blog ni kan? Sampai nak login tadi pon salah isi emel. Hihi. Daripada azienigreeny jadi azienigrenny. >.<

Cut the crap~ Ok,now i'm officially ex-palamians. :) Sebenarnya, azie baru je habis asasi 5/4/2013. Kirenya baru seminggu lepas la. Omaiiii! Ingatkan best la kan lepas habis asasi. Enjoy 24 jam. Tengok tv,tido pastu bangun,sambung makan,pastu tido balik. Punye la eksaited aritu kan nak habis asasi. TAPI sebenarnya.....bila dah habis asasi ni tak best pon ! Asyik duk rindu kat classmate la,rindu housemates la. :'( Sampaikan azie mimpi 2 kali pasal classmate and housemate but those dreams are really weird. really really really weird i told u. Maybe next time azie cite.

Back to the topic. Disebabkan azie bosan,azie pon pikir la nak kerja part time. Jadi cashier ke apa kan. At least takde lah nak menghabiskan duit mak bapak sesuka hati je kan. Punye la semangat berkobar-kobar ni nak kije, sanggup tau tak search online jawatan kosong kat area kuala terengganu. Habis semua azie search. Kalau ada yang nak cari kerja part time,cari kat website2 ni ok. 

1)http://www.jobstreet.com.my/
2)http://www.mudah.my/
3)http://jobs.guardian.co.uk/
4)http://www.indeed.com.my/

Haaaaa. Banyak kan? Azie godek2 website2 tu la dari tadi. Bukan main cari kerja. Bukan apa,bosan sebenarnya duduk rumah tak buat pape ni. 

Bagi azie website yang paling best nak cari kerja mudah.my and indeed.com. Jawatan kosong banyak giler tadi tapi malangnya,semua nak yang ada degree,diploma. Kalau nak kelayakan min SPM plak banyak dekat area Kertih,Kemaman. Takde masa aihhhh azie nak pegi jauh2 sana. -,-



so akhirnya,azie jumpe satu jawatan kosong ni. Jadi waitress kat secret recipe. In shaa Allah esok azie try call. Lagi pon outlet secret recipe kat giant gong badak tu baru buke,so maybe ada chance untuk azie kerja. Kan? doakan azie tau. :)