nuffnang ad

Friday, 12 April 2013

Kerja part time !

Assalamualaikum.

Hai. Dah lama azie tak buka blog ni kan? Sampai nak login tadi pon salah isi emel. Hihi. Daripada azienigreeny jadi azienigrenny. >.<

Cut the crap~ Ok,now i'm officially ex-palamians. :) Sebenarnya, azie baru je habis asasi 5/4/2013. Kirenya baru seminggu lepas la. Omaiiii! Ingatkan best la kan lepas habis asasi. Enjoy 24 jam. Tengok tv,tido pastu bangun,sambung makan,pastu tido balik. Punye la eksaited aritu kan nak habis asasi. TAPI sebenarnya.....bila dah habis asasi ni tak best pon ! Asyik duk rindu kat classmate la,rindu housemates la. :'( Sampaikan azie mimpi 2 kali pasal classmate and housemate but those dreams are really weird. really really really weird i told u. Maybe next time azie cite.

Back to the topic. Disebabkan azie bosan,azie pon pikir la nak kerja part time. Jadi cashier ke apa kan. At least takde lah nak menghabiskan duit mak bapak sesuka hati je kan. Punye la semangat berkobar-kobar ni nak kije, sanggup tau tak search online jawatan kosong kat area kuala terengganu. Habis semua azie search. Kalau ada yang nak cari kerja part time,cari kat website2 ni ok. 

1)http://www.jobstreet.com.my/
2)http://www.mudah.my/
3)http://jobs.guardian.co.uk/
4)http://www.indeed.com.my/

Haaaaa. Banyak kan? Azie godek2 website2 tu la dari tadi. Bukan main cari kerja. Bukan apa,bosan sebenarnya duduk rumah tak buat pape ni. 

Bagi azie website yang paling best nak cari kerja mudah.my and indeed.com. Jawatan kosong banyak giler tadi tapi malangnya,semua nak yang ada degree,diploma. Kalau nak kelayakan min SPM plak banyak dekat area Kertih,Kemaman. Takde masa aihhhh azie nak pegi jauh2 sana. -,-



so akhirnya,azie jumpe satu jawatan kosong ni. Jadi waitress kat secret recipe. In shaa Allah esok azie try call. Lagi pon outlet secret recipe kat giant gong badak tu baru buke,so maybe ada chance untuk azie kerja. Kan? doakan azie tau. :)


29 comments:

  1. hehe..kita bru jga resign..nak cari kerja.. T_T
    apa2 pun all the best..good luck ya..moga kita berdua ada rezeki dapat kerja .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom mulakan misi mencari kerja! :D
      gudluck! in shaa Allah dapat~

      Delete
    2. Yup. jangan terkejut kalau godek web di atas tu kita boleh juga cari kerja online yang boleh di lakukan di rumah

      [Jemput ke blog saya untuk tips Kerja Part Time Online]

      Delete
  2. wahh bestnya...tringat dlu pnh keje jap jadi cikgu tadika...wpun pening hehe...tp so much fun dgn bdk2 kan...rindu kenangan masa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh! azie ade ternampak iklan nak cari cikgu tadika tapi nak kelayakan diploma ataupon yang ada pasal pendidikan la. azie baru lepas asasi je :'(

      Delete
    2. Wah mesti best..amcm dpt keje x?

      Delete
  3. PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
    Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

    Syarat Kelayakan:
    - Asas komputer & internet
    - Microsoft Office (Words & Excel)
    - Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
    - Komputer/Laptop
    - Akses ke talian internet
    - 18 tahun keatas
    - Boleh bekerja tanpa pengawasan

    Maklumat lanjut layari:
    http://www.jobdirumah.com/ismail94

    ReplyDelete
    Replies
    1. PEKERJA DARI RUMAH DIPERLUKAN! Sambilan & sepenuh masa. Syarat kelayakan: Tahu menggunakan asas komputer & internet. Peluang menjana pendapatan RM300 atau lebih dalam masa seminggu. Ramai yang sudah berjaya! Sesuai untuk surirumah dan student yang inginkan pendapatan tambahan. Jom sertainya sekarang. Cuma klik dan daftar pada link ini: https://www.jobdirumah.com/pipahbez

      Delete
    2. kerjanya mcm mana?

      Delete
    3. try ni.. xde modal xde paksaan, tepuk dada tanya selera..

      http://peruserpaid.com/?ref=1257

      Delete
    4. Betul ke peruserpaid ni....

      Delete
  4. nk tnya.kalau g awal dpt tingkat yg ats skali ke,or bwah dlu ek,?

    ReplyDelete
  5. U all bleh try nih..confirm putih mata xjoin,,
    MENAKJUBKAN KLIK link nih >> http://goo.gl/xSjPT1

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..
    nk cari part time? jemputlah cini
    http://zuersite.wordpress.com

    ReplyDelete
  7. http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2139678

    ReplyDelete
  8. salam,.nak cari kerja part time/mencari pendapatan sampingan/menambah pendapatan keluarga/keluar daripada bebanan hutang
    rujuk sini
    http://metrobestmom.blogspot.com/2013/05/kelebihan-menjadi-ahli-shaklee-saya.html

    ReplyDelete
  9. PEKERJA DARI RUMAH DIPERLUKAN! Sambilan & sepenuh masa. Syarat kelayakan: Tahu menggunakan asas komputer & internet. Peluang menjana pendapatan RM300 atau lebih dalam masa seminggu. Ramai yang sudah berjaya! Sesuai untuk surirumah dan student yang inginkan pendapatan tambahan. Jom sertainya sekarang. Cuma klik dan daftar pada link ini: https://www.jobdirumah.com/pipahbez

    ReplyDelete
  10. Salam. Ini ada satu website utk sesiapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM50 dah pun. RM50 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pernah bukak laman web yg jwb survey ni tp masih lg risau dgn maklumat yg kita bg tu..selamat ke??

      Delete
  11. http://www.freelancer.com/affiliates/noxxa :) ini sangat berguna bagi mereka yg inginkn kerja. jgn rsau. ini bukan skim cepat kaya atau MLM. ini untuk membantu diri anda sendiri :)

    ReplyDelete
  12. Mengurus Email (Hanya Di Rumah)

    Kami mahu melatih individu yang berimpian besar iaitu
    mereka yang mahu meningkatkan ekonomi tanpa meninggalkan
    kerja kesayangan dengan melakukan kerja di rumah yang
    mudah dan berbaloi.

    Tawaran untuk anda, klik untuk maklumat lengkap

    http://bozzv6.net/pengurusemail9647

    Kerja Pengurusan Email: Hanya Di Rumah
    Tawaran: RM90 per email job (10 email=RM900)
    Daripada Puan Masnah, 0127473549

    ReplyDelete
  13. try ni.. xde modal xde paksaan, tepuk dada tanya selera..

    http://peruserpaid.com/?ref=1257

    ReplyDelete
  14. Click this link...

    http://peruserpaid.com/?ref=53971

    ReplyDelete
  15. Link ni jgk....http://peruserpaid.com/?ref=116365

    ReplyDelete
  16. Jawatan Kosong

    Restoran: dapur dan counter (part time/full time)
    Tempat: Section 16 (dekat Eastin Hotel)
    Masa: (7:00pg - 3.00ptg + 1 jm bersih)
    Contact: 012-212 3247

    ReplyDelete
  17. Hello semua orang,

    Enjin pencarian pekerjaan - neuvoo (http://my.neuvoo.com) daripada Kanada sudah dapat diakses di Malaysia untuk melayari semua tawaran kerja di Malaysia termasuklah jawatan kosong sepenuh masa, kerja part-time atau sukarelawan yang sedia ada di seluruh Malaysia.

    Pencarian pekerjaan anda bermula di sini: neuvoo (http://my.neuvoo.com)

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^