nuffnang ad

Thursday, 10 October 2013

no tittle

Assalamualaikum.

sekarang pukul 12:46 pagi,hari khamis malam jumaat.malam yang dulu biasanya aku dah buat kuak lentang atas katil tapi skang kena mengadap buku anatomy.

dah bosan stadi,so aku buke blog untuk study. kononnye la study. padahal 3 jam baru 3 helai slide.

bile orang tanye blajar kat mana and aku jawab "medik kat unisza" , everyone was like "woah! hebatnya" dengar je camtu, aku rasa terbeban. diorang expect semua budak medik bijak padahal malam2 stadi macam hape je. orang lain la. aku kadang2 time datang malas bantai maraton drama. tapi time rajin camni la.blajar sampai pagi.

aku tak paham kenapa mostly anggap medic ni hebat and they will look at us like we're aliens. please la weh kitorang pon manusia. makan nasi,tido terkangkang,mandi sambil nyanyi macam korang jugak.so jangan la nak buat diskriminasi.

lepas tu kutuk belakang cakap budak medic ni manja la, anak emas unisza la,kos korang tak setaraf ngan medik la. aku tak paham. seriously. kenapa perlu cakap budak medik sombong? bukan kitorang yang sombong tapi korang yang buatkan diri korang rasa rendah diri. aku senyum je kat mane2 pempuan lain kos yang aku jumpe tapi diorang takde pon senyum balik. maybe sebab tak puas hati selalu berebut bas.

kalau pasal bas nak tarik muka,then kau beli la bas satu khas untuk kos kau tu. settle.

emosi pulak aku pagi2 buta ni.

adiossss. sayonara.