nuffnang ad

Tuesday, 18 February 2014

Saya ada kawan.

Assalamualaikum.

ni cuma luahan perasaan. don't read it if you don't like it 

(saya bertukar aku in this post)

tadi aku ada baca blog kawan aku. sekolah menengah.
form 2 je dia ada sebut nama aku dalam blog tu.
after that no.
or maybe i didn't notice it.
but the thing is.
dulu kitorang rapat.
satu geng.
kelas sama.
lepak sama2.
rehat sama2.
and it turned out that we like the same guy.
what a coincidence,right?
I knew it and aku avoid laki tu.
sebab dia.
sebab dia kawan aku.
sebab aku tau,dia,kawan aku,suke laki tu.
so i back off.
dengan harapan, friendship aku dengan dia tetap tak berubah.
tapi, day by day, dia makin jauhkan diri dari aku.
atau aku je rasa camtu?
plus,kitorang dah tak sekelas.
susah nak jumpe.
and even kalau aku mesej,dye tak balas
tapi
depan kawan2, we look ok
tapi tak.
aku tak paham kenapa dia buat macam tu.
sikap aku menjengkelkan ke?
if i do,please tell me what's wrong
so that i can correct my mistakes
so that no one else will left me
so that i don't lose anymore friend
not even you
especially you
because we used to be BEST FRIENDS
or is it only me feels that way?
i hope not
because i really do love you,of course as friend. sesama pempuan. aku tak lesbo
aku dah mintak maaf even aku tak tahu apa salah aku
i thought everything's ok after that
but it's not
it is still the same
you. avoid. me.
our friendship rasa macam dah susah nak back to normal. kalau kau tetap ignore aku.
aku minta maaf kalau ada buat sakit hati
in future,kalau aku ada buat kau sakit hati, sila bagitau aku.
aku tak marah
sebab aku sayang kau.
aku sayang friendship kite ni
aku nak tengok kau senyum macam dulu
aku nak dengar kau cite2 macam dulu
aku nak tengok kau buat prangai kanak2 ribena kau tu.

kepada kau,kalau kau terbaca post ni,aku mintak maaf. sincerely.

No comments:

Post a Comment

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^