nuffnang ad

Thursday, 29 December 2016

study week sangattttt

Assalamualaikum.

Random post. Again. Lelz

Since aku tengok ada la jugak sorang dua visitor atau lagi tepat cik/encik anon datang melawat blog buruk ni,maka aku update la seketul post.

This week supposed to be study week. Tapi macam biasa la. Seketul azieni. Azam je lebih. Nak buat case write up la. Nak buat jadual study la. Control diet la. Puihh. Takde maknenye. Kelaut cina selatan antartika afrika azam azam itu semuaaaaaaaa.

penguin pon nak terjun laut menyesal tak study

Dari sabtu lepas sampai la hari ni , ari jumaat, aku duk mengadap laptop. Buke2 laptop je kat desktop dah nampak folder NOTES tapi degil betul mata ni asyik duk buke browser chrome pastu buke youtube layan kbs gayo daejun 2016. Ciss. Nak salahkan sape ? mata? Mata tu sape punye? Azieni punye (Allah bagi pinjam jap). So at the end, salah akuuuu. Hahahha

belanja gambar pakwe jap. nope. jz kidding i'm not delusional fans. kah kah


Sekarang year  4 ni dia kira block. Gabung2 posting cukup la 8 minggu. Block sebelum ni psychiatry. Posting paling best aku rasa sebab terhibur dengan kerenah patient. Tapi kadang sedih jugak. Ada patient dapat penyakit terus kena tinggal ngan anak bini. Bini tu aku paham la kan,laki dah sakit maybe dah takde rasa sayang, cinta, i lap u, u lap me tapi anak wehhhhhh kau pehal weh nak tinggal kan ayah kau. Bukan dia mintak pon sakit schizophrenia apa semua tu. Kalau dapat sebab hisap dadah ke apa logic la ini kalau dah warisan turun temurun nenek moyang,bukan salah dia wehhh. Kesian pakcik tu. Panas pulak hati aku dengar cite pakcik tu tapi pakcik tu rilek je senyum. Erghhh.

Eh cop. Sambung cite pasal block. Sekarang aku tengah block anaes (2 minggu), forensic (2 minggu) and community medicine ( 4 minggu) . so supposedly hari rabu la exam. Kau bayangkan. Kau kena study untuk TIGA POSTING BERBEZA weh. Kau bayangkan tu azieniiiiiii. Kalau tak sedar lagi tak tahu la. Nasihat diri sendiri. Lol.


Ok. Dah bosan. Sambung belajar balik. Hahahah.