nuffnang ad

Sunday, 11 November 2012

" Saya join GA 2012 Nurul Yui "

Assalamualaikum.

ok,kali ni azie nak join GA dari blogger Nurul Yui pulak. :) kalau nak join,boleh click nama blogger tu tadi ya.




Syarat-syarat yang wajib dipatuhi :

1) Buat entry dengan tajuk " Saya join GA 2012 Nurul Yui "
done!
2) Jangan lupa letakkan banner kat atas dan linkkan
dalam entry tersebut
done!
3) Boleh gunakan blog personal atau blog join sana sini
done!
4) Tinggalkan link entry tersebut pada komen entry ini
{ link blog sahaja TIDAK diterima }
done!
5) Lengkapkan ayat ini dalam entry anda
Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana ___________
{ perlu lebih dari 10 patah perkataan }

Saya join GA @)!@ Nurul Yui sebab azie ni kan blogger baru,jadi nak tambah lah kenalan yang cinonet tu. nak bagi banyak sket. hehe. untung2 dapat kenalan baru,dapat pulak hadiah . kalau bertuah laa. tak ke untung tu? tak payah bayar pape pon,kan? free of charge,mak jemah oiiii. :)


amacam? mudah je kan syarat2 yang blogger ni buat. heee. makin berkobar-kobar hati nak join. 

eh eh. lupe nak letak hadiahnye. ni haaaaa.

Hadiah- hadiahnya :

1) Topup/bankin melalui CIMB RM 30
2) 5 hadiah saguhati berupa barangan craft
dari Nurul Yui Collection

skang cakap kat azie,ohsem tak ohsem hadiah nya? *cakap tak,azie ketuk kepala gune sudu!*

13 comments:

  1. singgah dan follow.. #68

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  2. singgh kembali, salam kenal...done follow u too..

    ReplyDelete
  3. singgah blog azie, thanks follow sy, dah follow awk kembali :)

    ReplyDelete
  4. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^