nuffnang ad

Monday, 12 November 2012

"Segmen:Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah"

kali ni join segmen by Liyana Syafiqah ! :

p/s: kalau siapa2,nak join jugak,click nama blogger tu ea. senang,kan? :)



syarat-syarat:

1.buat entry bertajuk "Segmen:Bloglist Akhir Tahun by Liyana Syafiqah"
2.Letakkan banner di entry anda..
3.Follow blog Liyana Syafiqah..
4.Link kan entry anda di komen...

senang kan? tak payah nak tag2 orang pon. cume follow,letak banner,hantar link,done. tak sampai sepuloh minit pon kannnnn.

21 comments:

  1. http://syaszpurple.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg same,mmbalas kunjungn awk.. thankz yea follow me.. done follow u back :D

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...terima kasih join segmen liyana...
    jom kita BW sama2...^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam~ terima kasih jugak sebab buat segmen. :)

      Delete
  4. Assalamualaikum, sy dari segmen yg sama juga. Terima kasih sebab follow. Done follow you back. ^_^
    http://aliyeeaheart.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam~ sama2. silelah singgah lagi lepas ni. ^^!

      Delete
  5. reena singgah sini..datang dari segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. azie pon dah singgah blog reena. siap follow lagi. ^^!

      Delete
  6. singgah sini dr segmen sama

    http://wanznoen.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu singgah. nanti azie singgah blog noen plak ye? :)

      Delete
  7. Replies
    1. tenkiu. kalau tak silap,azie dah follow awak kan? kalau tak,bagitau azie,ok? :)

      Delete
  8. salam maal hijrah..
    husna dari segmen yg sama..
    jom singgah balik..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-bloglist-akhir-tahun-by-liyana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam maal hijrah jugak.
      dah singgah and dah follow~ :)

      Delete
    2. salam kenal, singgah sini balas kunjungan serta lawat-lawat kawasan... follow awak juga... ^_^

      Delete
  9. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmenbloglist-akhir-tahun-by-liyana.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^