nuffnang ad

Thursday, 8 November 2012

'Topup FREE by Apih'

Assalamualaikum.

Ahah! siapa apih tu? pakwe azie kah? abang kah? adik kah? atau.........atuk? *atuk nak bagi topup uolss. kelassss gituu.* .hehe. jawapannya BUKAN. apih ni salah sorang blogger yang baru aku kenal 2,3 minit tadi. :) apih ada buat satu GA and aku decide nak join lepas terbaca adiah yang ohsem itu! adiahnye sangat menggoda dahku pada petang yang hening ni.* ayat bm derrr.*

Ok lah,daripada aku melalut lagi panjangggggggggg, aku nak tepek banner si apih ni dulu. karang tak menang pulak. ;)

hangpa semua nampak tak smiley tu? aku pon tengah senyum cantu skang. :D

~sila nyatakan jenis prabayar yg anda guna..digi ke,maxis ke,celcom ke..atau lain2
azie guna celcom !

~nyatakan kenapa anda nk sgt topup nih?? 
:: result sem 1 esok. jadi sebagai classmates dan housemates yang baik,mestilah saya nak tanya dan berkongsi result ngan diorang2 tu sume. makanya! kerja2 *kerja ke?* ini memerlukan apa ? topup! ya,betul. topup. :D
:: sebab lain, sesungguhnya lah ye, baki kredit ye super duper zero! RM 0.00 ! sangat papa kedana azie pada waktu ini. dah lah kucing takde. *eh,takde ketan. eh eh?*  sedih kan dahku,incik apih? sob sob sob.

3 comments:

  1. salam dengan rasa rendah diri
    iman dri segmen sme
    iman follow u sahabat

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

    ReplyDelete
  2. dari giveaway yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

hai abang,kakak,adik yang ensem dan gorgeous. komen jangan tak komen ! ^_^